Hjortens Laboratorium
  • Start
  • Vatten
  • Livsmedel
  • Foder
  • Dokument
  • Kontakt

Egenkontroll för din verksamhet

Mikrobiologiska analyser av livsmedel

Livsmedelanalys sker för att kontrollera att både svenska och importerade livsmedel håller utlovad kvalitet. 

Kontroll av livsmedel

Enligt den offentliga livsmedelstillsynen har därför alla större livsmedelsproducenter krav på kontrollrutiner för hygieniskt skötsel och bra redlighet.

För livsmedelsbutiker, storhushåll, bagerier m.fl. som hanterar livsmedel finns krav på egenkontroll. Egenkontroll av hygien är till för att minska riskerna för bakterietillväxt. Om man tidigt i hanteringen sätter in kontroller och förebyggande åtgärder minskar riskerna

Odling av Bacillus Cereus

Dokument om livsmedel

  • Följesedel – livsmedel

Hjortens Laboratorium

Hjortens lab utför mikrobiologiska och kemiska analyser på vatten, mikrobiologiska analyser på livsmedel samt energi- och näringsanalyser på foder och analyser av infiltrationsmaterial.

Besök oss

Hyggesvägen 21 B, 831 48 Östersund

Org.nr: 

556220-8495

Öppettider

Vardagar 08:00 - 16:00

Provinläming vatten och livsmedel:

Måndag - torsdag 08:00 - 16:00

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

063-13 23 55
Skicka e-post
Swedac

Hjortens laboratorium AB är ackrediterat av SWEDAC enligt SS-EN ISO/IEC 17025:2018

Ackrediteringsområde

Mikrobiologiska vatten-och livsmedelsanalyser.

Cookieinställningar | Site Server CMS